vrijdag, december 18, 2009

Beugels

Ik zal nog wel eens gaan kijken!
Gelukkig werd bij het ontwerp de ruiming van de beek even belangrijk geacht als de veiligheid van de domme fietser die enkel door te snel rijden zichzelf in gevaar brengt.
Beste meneer Daems,

De beugels staan op de grens eigendom NMBS - eigendom Vlaams Gewest ingepland zodat het wegje naar de Lemingsbeek toegankelijk blijft voor het onderhoud en reiniging van deze beek. De inrit naar de terreinen van de NMBS ligt op de eigendom van de NMBS, deze beugels werden dan ook geplaatst op expliciete aanvraag van de NMBS. Wij weten dat dit niet de ideale oplossing is maar benadrukken dat dit een tijdelijke situatie is tot de aanleg van het rondpunt aan de afrit van de E314. Dan wordt er een nieuwe toegangsweg aangelegd en wordt de huidige toegang veel minder frequent gebruikt.

De politie is ter plaatse geweest en heeft de nieuwe plaats van de beugels aangeduid. Deze zullen nu dichter bij het kruispunt geplaatst worden zodat het remmend effect zeker terug versterkt wordt. Ook zullen de beugels met een breder tussenruimte aangebracht worden zodat ook fietsen met fietskarren langs de beugels kunnen rijden.
Met vriendelijke groeten,
VOM
PZ Leuven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten