dinsdag, december 21, 2010

Magic! Almost.

Voor



Na




Zoutbijvulpause

4 opmerkingen:

  1. Gisteren richting Leuven gefietst en terug vanuit Linden. Het nieuw aangelegd fietspad vanaf Linden richting Leuven was voor 75% vrij van ijs en sneeuwen fietsen ging heel vlot. In Linden waar het fietspad niet vernieuwd was heb ik gewoon op de steenweg gereden. Van Leuven naar Linden was het fietspad niet gekuist. Het jan vranckx tracé was voor 9O% proper dus een pluim toch voor de mensen die dit proper gemaakt hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedoel je het vernieuwde fietspad langs de Diestsesteenweg?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @anoniem: gisteren is dan ook de eerste keer sinds de eerste sneeuwval dat er zoiets als sneeuwruimers gespot werd op de Diestsesteenweg, en dan nog niet overal. Het stuk tussen Lukeoil en de Lange-Lo, kan ik met zekerheid zeggen, was enkel vrij door de inspanning van de bewoners.

    Vandaag lijken ze het werk iets completer gedaan te hebben, maar helaas zoals gebruikelijk nà de spits, en er is zeer veel rest blijven liggen, dus dat zal lachen worden voor de fietsers van de avondspits of later.

    Hemeltergendst blijft toch Tyco: geld genoeg om de privé parking 's nachts sneeuwvrij te laten maken, wellicht ook geld veil gehad voor de nieuwe mooie oversteekplaats voor hun deur, maar daar stopt het engagement. Zelfs na de doorgang van de sneeuwruimers is dat stukje ronduit het minst begaanbare (deze namiddag haast op mijn gezicht gegaan en dus maar te voet verder geploeterd). Da's toch flink wat FAIL hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. addendum: ze zijn net voor de avondspits nog eens langs geweest en het werk was deze keer af. Man-lief veilig thuisgekomen.

    BeantwoordenVerwijderen