zondag, oktober 17, 2010

Hoogveldweg

Om van de Hoogveldweg naar de Aarschotse steenweg te fietsen, heb je verschillende alternatieven.

Je kan langs de voetgangersdoorsteek, die een beetje te smal is om te fietsen. Niet voor mij maar wel voor de tegenliggers (haha):



Daarnaast kan je via de parking van Suske sloep rijden, voorzichtig tussen de parkerende/vertrekkende auto's dus.


Tenslotte kan je via de speelplaats van basisschool Hertog Karel fietsen. Dat lijkt een beetje raar, maar het wordt wel zo gesignaleerd. Ongetwijfeld is dit DE weg voor fietsende kinderen uit de lagere school, gezien de fietsoversteek op de Aarschotsesteenweg.

Misschien dat hier binnenkort nog iets wordt verbeterd. Er hangt een bouwvergunning voor 'dorpskernvernieuwing' naast, wat dat ook moge wezen.

Update 2010-10-27
We zijn weeral wijzer geworden. Er wordt een heel woonuitbreidingsgebied opgevuld. Er komen zelfs fiets- en voetpaden ROND het kerkhof. Tof. Voor wie graag rond kerkhoven fietsts. Op papier klinkt het altijd zo goed:
De site ligt op loopafstand van het voorzieningencentrum van Putkapel en is er rechtstreeks mee verbonden via een wandel- en fietspad.
Dat zie je op de eerste foto, 90cm voor gezamelijk te wandelen en te fietsen. Dat wordt pas echt tof.

1 opmerking:

  1. maak je geen illusies, ik ken dat dossier en het is niet bedoeld om de fietssituatie te verbeteren. Verder wel een goed dossier.

    BeantwoordenVerwijderen